کادوی ولنتاین
شبکه‌های اجتماعی

راهنمای تنظیمات حریم خصوصی یوتیوب

تنظیمات حریم خصوصی یوتیوب این امکان را به شما می‌دهد که هویت خود را در مصونیت نگه دارید و با حفظ وجهه مثبت پروفایل خود ویدئوهایتان را به اشتراک بگذارید. روش‌های متعددی برای حفظ یا کاستن از سطح امنیت حریم خصوصی شما در این پلتفرم وجود دارد. می‌توانید با تنظیم حریم خصوصی خود، دقت نظر به خرج دادن در محتوای ویدئویی که بارگذاری می‌‎کنید و کنترل تعاملات آنلاین‌تان، از خود در حین جست‌وجو در سایت یا بارگذاری ویدئوها محافظت کنید.

ویدئوهای خود را در حالت خصوصی نگه دارید

شما می‌توانید ویدئوهای خود را با تمام کاربران از سراسر دنیا به اشتراک بگذارید، یا اینکه آن‎ها را در حالت خصوصی نگه دارید و تعداد بازدیدکنندگان را محدود به ۲۵ نفر کنید.

اگر قصد بارگذاری چندین ویدئوی خصوصی را دارید بهتر است از سایت‌های به‌اشتراک‌گذاری ویدئو به جای یوتیوب استفاده کنید.

با این حال یوتیوب یک پلتفرم ویدئویی استثنایی است و از پخش ویدئو با کیفیت ۴K ، ویدئوهای ۳۶۰ درجه و بسیاری از انواع دیگر ویدئوها پشتیبانی می‌کند. از این رو بهتر است پیش از اقدام به تغییر پلتفرم، گزینه‌های دیگر را کاملاً بررسی کنید. هرچند پلتفرم‌های متعددی برای به‌اشتراک‌گذاری ویدئو وجود دارند، تعداد کمی به پای یوتیوب با قابلیت‌های فراوان و طیف نامتناهی محتوایش می‎رسند.

ویدئوهای خود را در حالت Unlisted منتشر کنید

اگر قصد دارید ویدئوهای خود را با بیش از ۲۵ نفر یا با افرادی که دارای اکانت یوتیوب نیستند به اشتراک بگذارید، می‌توانید تنظیمات آن‌ها را بر روی حالت unlisted (خارج از لیست) قرار دهید. در این حالت هر فردی که لینک مستقیم ویدئوی شما را داشته باشد قادر به تماشای آن خواهد بود، اما امکان یافتن ویدئوها بدون داشتن آدرس وب آن‌ها وجود نخواهد داشت. این ویدئوها در نتایج جست‌وجو، در کانال یوتیوب شما یا هر قسمت دیگر از سایت نمایش داده نمی‌شوند.

با استفاده از این تنظیمات می‎توانید ویدئوی خود را بدون دسترسی عموم کاربران به اشتراک بگذارید. اگر یک مشتری یا دوستی داشته باشید شاید از شما بخواهند ویدئویی را بدون امکان بازدید همگانی به اشتراک بگذارید.

اگر ویدئویی با تنظیمات خارج از لیست داشته باشید که قبل از سال ۲۰۱۷ بارگذاری شده است، ممکن است توسط گوگل پس از تاریخ ۲۳ ژوئیه ۲۰۲۱ به حالت خصوصی تغییر پیدا کرده باشد. کمپانی گوگل این کار را به دلیل ارتقاء سطح امنیت ویدئوها انجام داده است. در این صورت می‌توانید برای آنکه ویدئو دوباره به حالت خارج از لیست بازگردد آن را از نو بارگذاری کنید یا تنظیمات نمایش آن را در حالت عمومی قرار دهید. در صورتی که ویدئو را از نو بارگذاری کنید، اطلاعات مرتبط به آن از قبیل تعداد بازدید و نظرات را از دست خواهید داد.

محتوای ویدئوهای خود را بررسی کنید

ممکن است ناخواسته یا از روی بی‌احتیاطی اطلاعات شخصی خود را از قبیل محل سکونت، ظاهر داخل منزل یا هویت اعضای خانواده‌تان را در یکی از ویدئوهای خود فاش کرده باشید. برای حفظ امنیت حریم خصوصی خود اکیداً از فاش کردن چنین اطلاعاتی خودداری کنید.

بهترین راهکار این است که یک پس‌زمینه ثابت و مشخص برای ویدئوهای خود داشته باشید تا جزئیات بسیار کمی در ویدئوهایتان قابل مشاهده باشد. در یک محل ساده ویدئوهایتان را ضبط کنید و درباره مسائل خصوصی خود صحبت نکنید. بر موضوع اصلی ویدئوی خود تمرکز کنید و چیزی را که ممکن است دیگران را به سودجویی از شما تشویق کند در ویدئو نشان ندهید.

ویرایش پروفایل

پروفایل شما در یوتیوب این قابلیت را دارد که نام، موقعیت مکانی، سبک زندگی و تاریخچه زندگی خصوصی شما را به دیگران نمایش دهد. اگر در مورد حریم خصوصی خود در یوتیوب دغدغه‌مند هستید می‌توانید تمام این اطلاعات را با دیگران به اشتراک نگذارید. بهتر است در همه حال ساده، جذاب و سربسته باقی بمانید!

مدیریت نظرات، امتیازها و پاسخ‌ها

یوتیوب این امکان را به شما می‌دهد که ویدئوهایتان را با طیفی گسترده از مخاطبان به اشتراک بگذارید. گاهی اوقات اشخاصی با سوء نیت در بین این مخاطبان هستند که در نظرات فحاشی می‏کنند.

شما می‌توانید تنظیمات ویدئو را طوری قرار دهید که پیش از انتشار هر نظر یا امتیاز آن را بررسی کرده و سپس تأیید کنید. به این روش می‌توانید جلوی انتشار نظرات نامناسب را بگیرید تا فرد مذکور از ثبت نظرات ناشایست خود منصرف شود. برای اعمال این تنظیمات مراحل زیر را انجام دهید:

۱٫ وارد YouTube Studio شوید.

۲٫ از منوی سمت راست روی Comments بزنید.

تنظیمات حریم خصوصی یوتیوب

۳٫ قسمتی را که قصد دارید تنظیمات جدیدی بر آن اعمال کنید انتخاب کنید.

  • Published نظراتی هستند که هر کسی قادر به دیدن آن‌هاست.
  • Held for review نظراتی هستند که به طر خودکار توسط یوتیوب به عنوان هرزنامه شناسایی می‌‎شوند.

تنظیمات حریم خصوصی یوتیوب

۴٫ در خصوص انتشار نظرات ذخیره شده برای بازبینی یکی از گزینه‌های Approve (تأیید)، Remove (حذف) یا Report (گزارش‌دهی) را انتخاب کنید.

محل بازدید ویدئوهای خود را کنترل کنید

ویدئوهای یوتیوب فراتر از وبسایت یوتیوب و کامپیوتر شما در چرخش هستند. اگر نگران این هستید که ویدئوهایتان در وبسایت‌های ناشناس جاسازی شوند یا در شبکه‌های موبایل یا تلویزیونی نمایش داده شوند، تنظیمات مربوط به Embedding و Syndication را در صفحه Settings Overview تغییر دهید.

به‌اشتراک‌گذاری فعالیت

یوتیوب این امکان را نیز به شما داده‌ است تا فعالیت خود در وبسایت را برای دیگران قابل مشاهده کنید. اگر نگران حفظ امنیت حریم خصوصی خود هستید بهتر است اجازه ندهید دیگران از فعالیت شما در وبسایت به طور منظم باخبر باشند. برای اعمال این تنظیمات مراحل زیر را طی کنید:

۱. وارد کانال خود در یوتیوب شوید.

۲. از گوشه سمت راست بالا روی عکس پروفایل خود بزنید و Settings را انتخاب کنید.

وارد کانال خود در یوتیوب شوید.

۳. از سمت چپ Privacy را انتخاب کنید.

وارد کانال خود در یوتیوب شوید.

۴. از کلیدهای لغزنده برای فعال یا غیرفعال کردن تنظیمات استفاده کنید. هر گونه تغییر در این قسمت به طور خودکار ذخیره می‎شود.

وارد کانال خود در یوتیوب شوید.

رفتارهای نامناسب را گزارش دهید

یوتیوب یک اجتماع همگانی از افراد با ویژگی‌های مشترک است؛ اگر کسی موجب آزار و اذیت شما شده یا حریم خصوصی شما را نقض کرده یا رفتار مناسبی از خود بروز داده است، می‌توانید او را گزارش دهید. برای انجام این کار می‎توانید از ابزار Help & Safety کمک بگیرید.

تیم کلاغه

پست‌های «تیم کلاغه» حاصل مشورت تیمی تیم نویسندگان کلاغه است. این پست‌ها با تکیه بر تحقیقات و مشاوره‌های متنوعی انتخاب نو نوشته می‌شوند و سعی بر این است که بهترین‌های بازار انتخاب و معرفی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا